Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Mar 5, 2013

Μερικές απορίες...

1) Γιατί αυτό το άγαλμα απεικονίζει ένα πραγματικό πρόσωπο... Τον Μέγα Αλέξανδρο σ' αυτήν την περίπτωση...

Μέγας Αλέξανδρος
 ... και γιατί το δεύτερο... (ο Οδυσσέας) κατατάσσεται ως ένα ανύπαρκτο πρόσωπο της φαντασίας των αρχαίων μας προγόνων;
Οδυσσεύς
2) Εάν οι Δωριείς "κατέβηκαν απ' τον βορά" το 1300 π.χ. και έκτισαν την αρχαία ακρόπολη  Λίνδου στην Ρόδο αργότερα...Για ποίον λόγο είναι όλα θαμμένα σε τόσο μεγάλο βάθος, την στιγμή που δεν υπάρχει στα αρχεία της ιστορίας άλλη καταστροφή, εκτός απ΄αυτήν της Θύρας του 1650 π.χ.::


3) Στις χρονολογίες του Παρίου Μαρμάρου αναγράφονται τα ονόματα αρχαίων Ελλήνων... Μεταξύ αυτών είναι και τα ονόματα του πρώτου " μυθικού" βασιλέως των Αθηνών του Κέκροψ, και του μεγάλου μας ποιητή Ομήρου...


   
Εάν ο βασιλεύς Κέκροψ είναι πλάσμα της φαντασίας των αρχαίων μας προγόνων... για ποίον λόγο αναφέρεται το όνομα του Ομήρου στο ίδιο Μάρμαρο την στιγμή που ο Όμηρος κατατάσσεται ως ένα  ιστορικό πρόσωπο;;;Ένα μόνο είναι γνωστό... Μας πλασάρουν λανθασμένη την ιστορία μας αποκρύπτοντας την αλήθεια μέσα στην καταχνιά μιας κολασμένης θρησκευτικής απάτης, με βλοσυρά ψευδοϊστορικά αποθέματα της δήθεν "αληθινής ιστορίας" αποκόπτοντας έτσι τον Ελληνισμό απ' τις ρίζες του!!

ΘΑΡΡΕΙ, ΕΣΤΑΙ ΓΑΡ ΤΙ ΕΚ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΤΑΥΤΗΣ ΦΩΣ... (ellasAZ)