Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Mar 12, 2013

Πότε έζησε ο Όμηρος;


Πάνω στο γνωστό (πάριο μάρμαρο, ή χρονικό) αναγράφονται όπως προείπαμε τα ονόματα των αρχαίων μας προγόνων...

Ο Όμηρος έζησε (πάντα με τις γραφές του Παρίου χρονικού το οποίο εγράφη 264 έτη π.Χ. ) το ΓΗΔΔΔΔΙΙΙ δηλαδή το έτος (643)

Προσθέτοντας 264 έτη της γραφής του Παρίου μαρμάρου, ο Όμηρος έζησε το 907 π.Χ.

Πως γίνεται όμως οι Έλληνες που έως σήμερα ομιλούν την Ομηρική γλώσσα, να πήραν τα γράμματα απ' τους Φοίνικες το 800 π.Χ.;;;;
Τι θαύμα κι αυτό!!
Ο άνθρωπος, (Όμηρος) πρέπει να είχε κάποιο μηχάνημα που του επέτρεπε να μεταβαίνει στο μέλλον, ή έζησε 200 χρόνια αν όχι περισσότερα έως να πάρει τα Φοινικικά γράμματα και να γράψει τα πιο τρανά ποιήματα και ιστορίες όλων των εποχών!

Όσο και φανταστικό και να ακούγεται... η αλήθεια είναι μία... ο Κέκροψ έζησε το 28.200 π.Χ. ο Όμηρος έζησε το 13.900 π.Χ. και η άλωσις της Τροίας έγινε το 20.500 π.Χ. ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα το 27.100 π.Χ. κ.τ.λ.

Εάν συγκρίνουμε τον χρόνο που χρειάζεται η Ελληνική γλώσσα να αναπτυχθεί και να τελειοποιηθεί στον βαθμό της γραφής του Ομήρου... οι παραπάνω χρονολογίες είναι αυτονόητα αληθινές... διότι η μητέρα των γραφών δεν αναπτύσσεται σε 100 η 200 έτη αλλά σε αμέτρητες χιλιετίες και η πηγή της χάνεται στο απώτατο παρελθόν!


Η Ελληνική ιστορία είναι συρρικνωμένη κατά 1100%