Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

May 11, 2011

Δημητρά να ζητήσεις συγγνώμη απο τα Ο.Υ.Κ. τώρα.

Το Helsinki watch (του Δημητρά) για τα "ανθρώπινα" δικαιώματα στην Ελλάδα προστατεύει στυγερούς εγκληματίες!
Μιά έρευνα και μόνο για τα τελευταία 5 χρόνια της εγκληματικότητας στην Ελλάδα θα σας πείσει, θα σας αφήσει άναυδους!
Γνωρίζουμε καλά πώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες κακοποιοί, πάντα υπήρχαν, αλλά το ρεκόρ της εγκληματικότητας στην Ελλάδα δεν είναι καθ' αυτού Ελληνικό... αλλά Αλβανικό!

Διαβάστε εδώ: http://www.elkeda.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=533:31122010-h-----&catid=40:2010-01-11-14-57-44&Itemid=90

Διαβάστε εδώ κάτω για την εγκληματικότητα της Αλβανικής σπείρας κακοποιών και τρομοκρατών που κατακλύζει την Ελληνική επικράτεια χρόνια τώρα και ο Δημητράς την αποκαλεί Αλβανική μειονότητα η οποία περιέχει το 4% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδος!;
------------------------------------------------------------------------------
((Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, τεχνική διακοπή εγκυμοσύνης, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και κλοπή δικάζεται στο κακουργιοδικείο Αμαλιάδας ένας 32χρονος υπήκοος ΑΛΒΑΝΙΑΣ. Ο αλλοδαπός σύμφωνα με το κατηγοητήριο είχε σκοτώσει στα μέσα του Ιανουαρίου του 2010 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας μιά 25χρονη συμπατριώτησα του η οποία ήταν έγκυος))


((Εντοπίστηκαν τελικά και συνελήφθησαν έπειτα από ολονύκτια οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας οι δυό ΑΛΒΑΝΟΙ που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 59χρονο Αρχιπυροσβέστη Χρήστο Μαντά, πατέρα δυό παιδιών))


((Στη Θήβα κρυβόταν ο ΑΛΒΑΝΟΣ σωματέμπορας ο οποίος κρατούσε φυλακισμένη νεαρή Ρουμάνα σε σπίτι στο κέντρο της Χαλκίδας (οδός Γκορτζή) και την εξωθούσε στην πορνεία))


((Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση για το μακελειό του Ρέντη, που κατά το οποίο έχασαν την ζωή τουςο 23χρονος Γιώργος Σκυλογιάνης, και ο 22χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειτα για δυό άτομα ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ καταγωγής και δυό ομογενοποιημένους απ' το ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ))


((Μιά γυναίκα ηλικίας 44 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε το πρωί νεκρή στο κρεβάτι της στην νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.
Ως δράστης του φονικού αναζητείται ο επίσης ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ υπηκοότητας 53χρονος σύζυγός της. Ο 53χρονος φέρεται πως την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την ώρα πού κοιμόταν, την άτυχη γυναίκα την βρήκε το πρωί νεκρή ο γιός της.))


((Συνελήφθη απο τις Ελληνικές αρχές 39χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ που σε βέρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύληψης απο τις Αλβανικές αρχές, για δολοφονία αστυνομικού και συμμετοχή σε ληστεία. Ο 39χρονος κατηγοτείται από τις Αλβανικές αρχές για συμμετοχή σε δολοφονία και αποτέφρωση ενός αστυνομικού το 2007 καθώς και βασανισμό δευτέρου αστυνομικού για 3 ημέρες.))

((Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξαρθρώθηκε τριμελής οργανωμένη ομάδα, δραστηριοποιούμενη στο χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, η οποία ενεργούσε σωματεμπορία γυναικών ( trafficking ). 
Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα στην πόλη της Χαλκίδας, κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω 28 χρονη αλλοδαπή, υπήκοο ΑΛΒΑΝΙΑΣ, να κατακρατεί παράνομα με τη χρήση βίας, την απειλή όπλου και άλλων εκβιαστικών μέσων, κατ’ εντολή 31 χρονου ΟΜΟΕΘΝΟΥ της (ΑΛΒΑΝΟΥ), ο οποίος κατείχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, 28 χρονη υπήκοο Ρουμανίας, την οποία χωρίς τη θέλησή της, εξέδιδαν από κοινού κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος. 
Η 28 χρονη υπήκοος Ρουμανίας, από την οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, είχε παραχωρηθεί στους παραπάνω αλλοδαπούς, προ εβδομάδας περίπου από το τρίτο μέλος της οργάνωσης, επίσης υπήκοο ΑΛΒΑΝΙΑΣ, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000 €), αποκλειστικά για σεξουαλική εκμετάλλευση.))



((Στο Χαϊδάρι, από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, μία (1) γυναίκα (μητέρα) και ένας (1) άνδρας (γιός), υπήκοοι ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ηλικίας 62 και 30 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και εγκατάσταση εργαστηρίου [φωτο] νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από πληροφορία που παρασχέθηκε στην Υ.Δ.Ν., για αλλοδαπό άτομο, στην περιοχή του Χαϊδαρίου, που κατέχει και διακινεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος ΑΛΒΑΝΟΣ και σε έλεγχο που επακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει από κοινού με τη μητέρα του, στην οικία τους, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για τη νόθευση και τυποποίηση ηρωίνης.))



Υπάρχουν χιλιάδες υποθέσεις με ΑΛΒΑΝΟΥΣ εγκληματίες στην Ελλάδα πολλές απ' τις οποίες κρύβονται απ' τα ανθελληνικά ΜΜΕ που προοθούν την πολυπολιτισμική λαίλαπα, και η αστυνομία κλείνει τα μάτια διότι έτσι διατάζει το υπουργείο δημόσιας αταξίας! 

Χρόνια τώρα το (Helsinki watch) για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες, το οποίο είναι καθ' αυτού εξαρτώμενο από "πτωχούς εκατομμυριούχους" κατά 80% Εβραϊκής καταγωγής, έχει την δύναμη να ανακαλύπτει ως εκ θαύματος μειονότητες σε διάφορες χώρες χρησιμοποιόντας και δίνοντας εξουσία σε ανθρώπους υποχείρια όπως στην Ελλάδα τον Δημητρά.

Το μόνο που γνωρίζει να κάνει με "δεξιότητα" ο Δημητράς, είναι να καταγγέλει τα ΟΥΚ διότι έκαναν ρατσιστικές δηλώσεις κατά των Αλβανών κλείνοντας τα μάτια στην εγκληματικότητά τους... Ναί υπάρχουν και καλοί Αλβανοί που εργάζονται στην Ελλάδα και σε άλλα κράτη για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, αλλά πολλών απ' αυτών οι "σπόροι" δυστυχώς είναι εντελώς σάπιοι... ακριβώς όπως και το (Helsinki watch) του δήθεν Έλληνα Δημητρά και κάθε μισέλληνα Δημητρά...

Μόνον η αλήθεια ελευθερώνει!


1 comment:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=B31SUm0nrwc
    Θερμοπύλες: "Περιπολούμε κάθε βράδυ με τις καραμπίνες στα χέρια"!
    Πήραν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας .
    -Έχουμε κάνει ομάδες περιφρούρησης και κάθε βράδυ περιπολούμε με τις καραμπίνες στα χέρια. Μόνο έτσι πλέον μπορούμε να προστατευθούμε, αφού ...δεν υπάρχει αστυνόμευση.
    Αυτά δήλωσε, οργισμένος και αγανακτισμένος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θερμοπυλών Ανδρέας Μακρής, τονίζοντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πολλές διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, χωρίς να περιμένουμε τους φοβικούς γενίτσαρους να μας λύσουν τα προβλήματα που μας προκαλούν!
    "Η Ελλάδα έχει ψηφίσει νόμο παλλαϊκής άμυνας, δυστυχώς όμως δεν έχει προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει γιατί η παλλαϊκή άμυνα δεν είναι τίποτε άλλο από εξοικείωση ευρύτερων στρωμάτων του πληθυσμού με το όπλο. Ο σκοπός είναι πάντα η υπεράσπιση της πατρίδας, σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις εναντίον του ενδεχόμενου εισβολέα". Κ. Παπούλιας: «Στόχαστρο», στις αρχές του καλοκαιριού του 2003.
    Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Άμυνα Αθήνα - 1 Δεκεμβρίου 1996
    http://www.law.uoa.gr/crime-research/amyna.pdf
    Υπό τα όπλα και με συνεχή στρατιωτική εκπαίδευση τίθεται ολόκληρος ο ικανός πληθυσμός τής χώρας, σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί «Παλλαϊκής Άμυνας» που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου. Στην έννοια «ικανός ή ενεργός πληθυσμός» περιλαμβάνονται, όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 6 του νομοσχεδίου, οι άρρενες ηλικίας 19-65 ετών και οι γυναίκες ηλικίας 19-50 και σε εθελοντική βάση οι νέοι και οι νέες 16-18 ετών, οι άρρενες άνω των 65 ετών και οι γυναίκες άνω των 50 ετών. Η συμμετοχή στα τμήματα της Παλλαϊκής Άμυνας είναι υποχρεωτική για όλο τον ικανό πληθυσμό. Σε περίπτωση άρνησης το νομοσχέδιο προβλέπει ποινές φυλάκισης από δύο ως και έξι μήνες και διοικητικές κυρώσεις.
    Σε πρώτη φάση η Παλλαϊκή Άμυνα θα εφαρμοστεί αμέσως, μετά δηλαδή την ψήφιση του νομοσχεδίου, στις παραμεθόριες περιοχές Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Θράκης, Μακεδονίας και Ηπείρου και εν συνεχεία, αν οι συνθήκες και τα γεγονότα το επιβάλλουν, με μια απλή απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Δημόσιας Τάξης και στην υπόλοιπη χώρα.
    Όπως αναφέρεται στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου, η Παλλαϊκή Άμυνα οργανώνεται εν καιρώ ειρήνης και έχει «ως κύρια αποστολή της σε περίοδο πολέμου την Τοπική Άμυνα με ένοπλα τμήματα και ως δευτερεύουσα τη συνδρομή στην Πολιτική Άμυνα διά της διαθέσεως τμημάτων σε κρατικές υπηρεσίες για την προστασία του πληθυσμού από εχθρικές προσβολές ­ δολιοφθορές ή και από συμφορές προκαλούμενες από φυσικά αίτια».
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=84100&ct=32&dt=01/12/1996
    http://www.youtube.com/watch?v=tfvTZm2aqso

    ReplyDelete