Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

May 10, 2011

Αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα Άρη Πουλιανό.

Δεν είναι η Ελλάς που "τρώει" τα παιδιά της, αλλά οι μισέλληνες που κυβερνούν!

The video belongs to Olympia.gr



Παρακαλώ διαδώστε το παντού.

1 comment:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=1o8XhZ8sonw

    Τους ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ Έλληνες και τον ανθρωπολόγο Δρα Άρη Πουλιανού (μεταξύ πολλών άλλων: συνιδρυτή Ευρωπαϊκής Ανθρωπολογικής Ένωσης και Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Ανθρωπολογικού Συνεδρίου στο Τόκιο, διοργανωτή 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας στα Πετράλωνα Χαλκιδικής το 1982, άμισθο Δ/ντή στο Ανθρωπολογικό Μουσείο που έφτιαξε ο ίδιος και διηύθυνε άψογα με συνεχή κρατικό έλεγχο, αφού δεν υπάρχει διεθνώς άλλος ανθρωπολόγος με τις ικανότητές του), τους πολεμάνε οι παράσιτοι εγωμανείς, νομίζοντας ότι θα καταφέρουν να συνεχίσουν να παρασιτούν σε έναν κόσμο χωρίς την παρακαταθήκη ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ των ΑΛΤΡΟΥΪΣΤΩΝ Αρχανθρώπων.
    www.aee.gr

    Ένα μικρό δείγμα επαίνων συναδέλφων του:
    petralona-cave.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=181&Itemid=151&lang=el

    Οι παράσιτοι εγωμανείς ενοχλούνται από την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ των Αρχανθρώπων και κάθε λαού που τη συνεχίζει.

    Να δούμε ποιος θα τους ταΐζει σε λίγο που δε θα μπορούν να ελέγχουν 7 δις υπηκόους.

    ReplyDelete