Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

Jun 25, 2012

Όσο ζω μαθαίνω...


Η πολιτική γλίτσα στην Ελλάδα πάντα θα βρομάει και θα ζεύει... προπάντων όταν κοιμάσαι!!

Εφόσον δεν έμαθες έως σήμερα τι πολιτική παίζεται πίσω απ' την πλάτη σου... είσαι άξιος θρήνου, δακρύων και γέλωτα συνάμα!!

Δεν είναι αναγκαίο να πάσχεις από "εχθροπάθεια" όταν θεωρείς σιχαμένα κορμιά και εχθρούς σου... αυτούς τους κερατωμένους που σου κλέβουν τα όνειρα!!

Όταν υπάρξει ένας πολιτικός που θα αγαπήσει την Ελλάδα πιο πολύ απ' το τομάρι του... τότε να ξέρεις ότι πραγματικά... γίνονται θαύματα, η βρίσκεσαι στα Ηλύσια πεδία!!

Ο λόγος που ορισμένοι πολιτικοί έχουν τόσους σωματοφύλακες είναι διότι σ' έχουν κερατώσει κοιμισμένε Έλληνα τόσες φορές... που φοβούνται τα αντίποινα αν ξαφνικά ξυπνήσεις!!

Για τους Έλληνες, υπάρχουν μόνο δύο επιλογές ψήφου... ασχέτως αν πολλά πολιτικά σκουπίδια καταστρέφουν την χώρα... κάτι ήξερε αυτός που έβγαλε το (Μ@λ@κίες γονέων παιδεύουσι τέκνα)!!


No comments:

Post a Comment