Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Jan 11, 2012

Παρατηρήσεις στις αρχαιότητες της Λίνδου.

Η συρρίκνωση της Ελληνικής ιστορίας και τα ψεύδη των δήθεν ιστορικών μπορούν να βεβαιωθούν με έναν μόνο απλό τρόπο: Με την λογική και κριτική σκέψη... με προσοχή στον τρόπο αφήγησης, ποίοι είναι οι συγγραφείς, διότι εδώ πρόκειται για πολλούς συγγραφείς τύπου " Μάρτιν Μπερνάλ" (μαύρη Αθηνά) οι οποίοι μεταλλάσσουν ιστορικά δεδομένα σε αναλογία της μαύρης των ψυχής...

Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να καταλαβαίνουν τις σκοπιμότητες και τον δόλο που κρύβονται πίσω απ' τις γραφές, για αυτόν τον λόγο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, χρησιμοποιώντας την λογική πάντα, να ερευνούμε εις βάθος τα ιστορικά δεδομένα.



Δυο φωτογραφίες που μας βάζουν σε σκέψη...





Η Αρχαία Λίνδος (καθώς υποστηρίζει η αρχαιολογία) κτίστηκε στις αρχές της πρώτης χιλιετίας π.Χ. απ' τους Δωριείς... Κατεστραμμένη και θαμμένη σε μεγάλο βάθος (όπως και πολλές άλλες αρχαιότητες) μας κάνει να διερωτώμεθα... για τα αίτια της καταστροφής της...


Υπήρξε ποτέ κάποια φυσική καταστροφή η οποία έπληξε τον αρχαίο κόσμο μετέπειτα της έκρηξης του ηφαιστείου της Θύρας; Εάν ναι, θα πρέπει να ήταν τεραστίου μεγέθους... υπάρχει καμία αναφορά σε κάποιο γεγονός του είδους;
Εάν όχι, τότε η Λίνδος είναι παλαιότερη της Θύρας, και όλοι ψεύδονται κρύβοντας την πραγματική ιστορία και χρονολογία της!

Θα πρέπει κάποτε να συνειδητοποιήσουμε ότι η αλλοίωσις της Ελληνικής ιστορίας, η διαστρέβλωσις, η συρρίκνωσή της είναι η αιτία όλων των δεινών του Ελληνισμού... Και η πρώτη προτεραιότητα των δολίων αυτών "ανθρώπων" οι οποίοι μας απεχθάνονται διότι γνωρίζουμε την ιστορική πραγματικότητα, διότι είμαστε Έλληνες... και απόγονοι Ηρώων.

Διαισθάνονται πόσο ασήμαντοι και λιλιπούτειοι είναι μπροστά στο μεγαλείο της ένδοξης χώρας μας... και γι' αυτό την πολεμούν μανιωδώς έως τις μέρες μας.

Χτυπήστε τους εκεί που πονούν, με ιστορικές αλήθειες, βομβαρδίστε τους με την γνώση σας, κάψετε τους την μαύρη ψυχή με το αιώνιο Ελληνικό φως, και κάθε φορά θα κρύβονται, θα μικραίνουν, θα λιώνουν, έως την τελική εξαφάνισή τους...

Η Λίνδος ήταν μία από τις τρεις πόλεις που ίδρυσαν οι Δωριείς άποικοι στη Ρόδο στις αρχές της 1ης χιλιετίας π.Χ. (οι άλλες δύο ήταν η Κάμειρος και η Ιαλυσός). Σύμφωνα με τον Πίνδαρο, ο ιδρυτής της πόλης ήταν ο Λίνδος, εγγονός του Ήλιου, της σημαντικότερης θεότητας της Ρόδου. Η Λίνδος βρίσκεται στο νότιο τμήμα του κόλπου του Μεγάλου Γιαλού και κατά την Αρχαιότητα ήλεγχε το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής πλευράς του νησιού.
http://www2.egeonet.gr/Forms/fLemmaBody.aspx?lemmaid=6888