Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Sep 19, 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ~ Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper
Αύριο το πρωϊ στις 9 έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά, συμπαραστεκόμαστε στους άνδρες της ΜΥΑ, στα βατράχια του Λιμενικού που μπήκαν στο στόχαστρο των γνωστών ανθελληνικών κέντρων και στέκονται ΑΔΙΚΑ στο εδώλειο των κατηγορουμένων.


Διαβάστε εδώ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ~ Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper:

'via Blog this'