Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Feb 8, 2011

Η φωτιά της θα σας κάψει...

Εγώ έτσι το βλέπω... εσείς;


Σαν μιά αλλόκοτη σκιά που ξάπλωσε το μαύρο πέπλο της πάνω απ' την Ελλάδα μας βυθίζοντας την στο σκοτάδι... δαίμονες και τέρατα ψάχνουν να την κατασπαράξουν...Όλες οι μαύρες και σάπιες ψυχές της οικουμένης σαν ένα νέφος σκοτεινιάζουν τον ουρανό της... όλοι οι δαιμονισμένοι ουρλιάζουν μανιασμένα απ' όλες τις κατευθύνσεις... και οι φιδοματιές τους... σαν ερπετά, έτοιμα να ποτίσουν δηλητήριο το θύμα τους... 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Αλοίμονό σας... κάνατε λάθος επιλογή χώρας να περιπαίξετε...

Η φωτιά της θα σας κάψει μισέλληνες!