Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Dec 8, 2010

Πνευματική στειρότητα.

Τίποτε πιά δεν απέμεινε απ' τον λαμπρότερο πολιτισμό της οικουμένης, θυσιάστηκε απ' τα ίδια τα παιδιά του στον βωμό της... διαφθοράς.

Κακά τα ψέματα, πονούν, αλλά η αλήθεια πονάει πιό πολύ.

Πόσο αφελής, άλογος, αδιάφορος και αναίσθητος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να γκρεμίζει τα θεμέλια του σπιτιού στο οποίο βρίσκεται ο ίδιος μέσα;

Το ίδιο και το αυτό γίνεται σήμερα στο "σπίτι" των Ελλήνων, την Ελλάδα μας.

Αφήσαμε παράφρονες, και αιμοβόρους ανθέλληνες να κυβερνούν, σαν φίδια οι εκφυλισμένοι της παιδείας να δηλητηριάζουν τους νέους μας, απάνθρωπους φιλάργυρους τραπεζίτες χρόνια τώρα να πίνουν το αίμα του Ελληνισμού, ξενόφερτους απατεώνες σε όλα τα μέσα ενημέρωσης να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, εξουσιαστές εκτρώματα με λίγα λόγια, να καθορίζουν το μέλλον του Ελληνισμού, αντί να βρίσκονται στον βόθρο που τους πρέπει.

Η ανευθυνότητα, και αδεξιότητα κατέλιξε σε πλήρη αδιαφορία, η οποία με την σειρά της μεταλλάχτηκε σε αλαζονεία, κανείς δεν υπολόγισε τα αντίποινα, κανείς δεν έβλεπε αυτήν την απόλυτη αναισθησία ως σφάλμα, αλλά ως αναγκαιότητα, έτσι νόμιζαν οι νεοέλληνες "προοδευτικοί" οι οποίοι πάσχουν δυστυχώς απο πνευματική στειρότητα.

Πέσ' μου τι θα κάνεις τώρα έτσι όπως σε καταντήσαν Ελλάδα σερβιτόρα;
Έτσι λέει κάποιο τραγούδι που στο άκουσμά του βουρκώνουν μάτια, και η ψυχή κραυγάζει μέσα για εκδίκηση.

Σ' αυτούς που είναι ακόμη Έλληνες στην ψυχή, σ' αυτούς που δεν έχασαν επαφή με την πραγμματικότητα, τουλάχιστον όχι ακόμη, η ανεκτικότητα μας, μας φέρνει ένα βήμα πιό κοντά στην παγκόσμια δουλεία που μας επιβάλλει η διεθνής εξουσία, ας ξυπνήσουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες με όποιον τρόπο δυνατόν, για την Ελλάδα μας... πρίν είναι αργά!!

ellasAZ