Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

May 26, 2010

ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Κατά την επιστήμη, η πιό μικρή αλλαγή της φύσης του ανθρώπου, δηλαδή η εξωτερική εμφάνιση του και η εσωτερική λειτουργία των οργάνων του κτλ, χρειάζεται μια διαδικασία χιλιάδων χρόνων, δηλαδή μπορούμε να πούμε οτι ο άνθρωπος ήταν πρακτικά ο ίδιος όπως είναι σήμερα, πρίν 15.000 χρόνια... οι άνθρωποι, οχι οι Έλληνες!
Βεβαίως, οι Έλληνες δεν είναι άνθρωποι, εμφανίσθηκαν ως εκ θαύματος κάπου στην... Ρωσσία, και το 4.000 π.Χ. περίπου άρχισαν να κατεβαίνουν απ' τον Βορά στην Ελλάδαααα...

Οι Κρήτες δεν είναι Έλληνες, αλλά συγγενείς με Σημιτικό, Βερβερικό και... Γιαπωνέζικο φύλο (μόνο μην το πείτε σε κανέναν Κρητικό γιατί θα σας σφάξει επι τόπου) οι οποίοι έχουν μεσανατολική καταγωγή και ήρθαν στην Κρήτη πρίν 10.000 χρόνια περίπου!

Φαντάζεσθε τι θαύματα έγιναν εκείνη την εποχή; Κατά την θρησκεία, ο θεός έπλασε τον πρώτο άνθρωπο το 6.000 π.Χ. περίπου, αλλά οι Σημίτες κατοικούσαν στην Κρήτη απ' το 10.000 π.Χ. αμ' πώς, τύφλα να' χει ο Δίας, αυτό είναι θαύμα...

Ο Πουλιανός λέει ψέματα, δεν υπήρξε ποτέ ο αυτόχθονος άνθρωπος των Πετραλώνων... Αφρικανός ήταν, γι' αυτό και αμπάρωσαν την κεφαλή του σε κάποιο κρυφό δωμάτιο στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, διότι είναι ντροπή για τους Έλληνες να... μάθει ο κόσμος για την Αφρικανική καταγωγή τους! Υπουργείο πολιτισμού σου λέει μετά! Ξεφτύλεεεεεες όλοι σας...

Η Αίγυπτος είναι πολύ πιο αρχαία απ' την Ελλάδα, άνω των 10 χιλιάδων χρόνων ιστορίας και πολιτισμού από την εποχή των πρώτων Φαραώ, οι οποίοι ήταν και της... "μαύρης" φυλής. Αλλά δεν μας εξήγησαν ποτέ γιατί οι αρχαίες πόλεις πρίν τους Φαραώ έχουν όλες... Ελληνικά ονόματα! Εδώ σε θέλω μάστορα...

Ο Κωνσταντίνος ο "Μέγας" αγαπούσε "πάρα πολύ" τους Έλληνες, τόσο πολύ που δεν δύστασε να σκοτώσει την γυναίκα του, τον γιό του, και τον γαμπρό του, διότι πίστευαν στην πατρώα θρησκεία των Ελλήνων ιδωλολατρών, (η ίσως φοβήθηκε μην χάσει τον... θρόνο) και να επιβάλει την λαμπρή θρησκεία του χριστιανισμού για να μας σώσει απο τους ιδωλολάτρες Έλληνες της εποχής! Ο Θεοδόσιος αργότερα, έσφαξε αυτούς τούς κακούς Έλληνες ιδωλολάτρες, γκρέμισε όλους τους ιδωλολατρικούς ναούς, και έκτισε χιλιάαααδες εκκλησίες... ως ένδειξη αγάπης πρός τον Ελληνισμό!
Τους εορτάζουμε κιόλας... τρομάρα μας...

Όλοι πρέπει να ξέρετε τον Αϊνστάϊν, βεβαίως και τον ξέρετε, είναι αυτός ο οποίος "εύρηκε" την θεωρία της σχετικότητας... στήν βιβλιοθήκη του Καραθεοδωρή!

Οι Εβραίοι στο Ισραήλ κάνουν ανασκαφές πολλά χρόνια τώρα, για ευρήματα που θα αποδείξουν τις "αλήθειες" των γραφών τους, και του "Εβραϊκού πολιτισμού" αλλά αντί αυτών ξεσκάβουν αρχαία Ελληνικά, (να λοιπόν ένας απ' τους λόγους που μισούν τον Ελληνισμό), και σκάβουν, και ξανασκάβουν, κι όλο Ελληνικά βγαίνουν στην επιφάνεια, δεν μπορεί λένε, κάτι θα βρεθεί, κάπου εδώ πρέπει να είναι! Σκάψτε λοιπόν και να μας σφυρίξετε αν κάποτε βρεθεί και η παραμικρή πέτρα του!

Ο κολοκοτρώνης υπήρξε ένας απο τους μεγαλύτερους ήρωες μας, πολέμισε για την ελευθερία της Ελλάδος κατά των Οθωμανών με τα παλλικάρια του!
Οι τότε πουλημένοι πολιτικοί τον πρόδοσαν, και τον φυλάκισαν έως τον θάνατο του.
Σήμερα οι πολιτικάντηδες δεν προδήδουν έναν μόνο ήρωα, αλλά την Ελλάδα ολόκληρη, και εμείς, αντί να τους κρεμάσουμε, τους ψηφίζουμε ακόμη... αυτό θα πεί εκσυγχρονισμός!

Ένας Χριστιανός απο την κεντρική Αφρική (της μαύρης φυλής) έκανε παράπονα στον Θεό: Γιατί Θεέ μου... έδωσες όλη τη σοφία, τον πολιτισμό, όλη την ωμορφιά, όλη την επιστήμη, όλα τα πανέμορφα Νησιά και τίς θάλασσες στούς Έλληνες, και σε εμάς έδωσες μόνο βάλτους και ερήμους; και ο Θεός απαντά:
Νομίζεις πως είσαι αδικημένος; Περίμενε να δείς τους... γείτονες που θα τους δώσω!

No comments:

Post a Comment