Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Jan 30, 2014

Απόδειξη ότι όλοι πάσχουμε από σχιζοφρενή μαζοχισμό σε 3 φράσεις!!

Όλοι σας γνωρίζετε πως οι μύρμηγκες που δεν εργάζονται για το καλό του συνόλου της οικογενείας, οι ονομαζόμενοι κηφήνες, (οι οποίοι άχρηστοι καθώς είναι, επιζούν εις βάρος, και με τον κόπο των εργαζομένων μυρμηγκιών)... υπόκεινται εκ φύσεως την εσχάτη των ποινών... η διαγράφονται, η εξορίζονται...
Σε αντίθεση με τους ανθρώπους... οι άνθρωποι κηφήνες απολαμβάνουν όλα τα αγαθά του κόσμου με τον κόπο του εργαζόμενου λαού, και ο λαός... αντί να τους στείλει εξορία... τους ψηφίζει κι από πάνω!
Πάσχουμε ή δεν πάσχουμε όλοι από σχιζοφρενή μαζοχισμό;;;