Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Sep 30, 2013

Αντ. Σαμαράς: Η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως | Πολιτική | naftemporiki.gr

Τι νομίζατε... ότι πήγε στην Αμερική να συνομιλήσει με τον Ομπάμα;; Αλλά είναι κι αυτό, λένε ότι... (If you can't bit them join them!) Σαμαρά  Σαμαρά.. σ' έπιασαν απ' τα αχαμνά και πήρες όλη την Ελλάδα στο λαιμό σου... άντε κόψε τον τώρα... να πλύνεις τα άπλυτα... χώσε την Ελλάδα πιο βαθιά στον παγκόσμιο βούρκο!Διαβάστε εδώ: Αντ. Σαμαράς: Η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως | Πολιτική | naftemporiki.gr:

'via Blog this'