Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Sep 29, 2013

Αυτό το blog... δεν υπάρχει!;

Κοιμήθηκες ήσυχος απόψε Έλληνα;

Εθνικιστική Δεξιά at Εθνικιστική Δεξιά - 2 hours ago
Κοιμήθηκες ήσυχος απόψε Έλληνα; Νιώθεις ήσυχος τώρα που συνέλαβαν την συμμορία με τα μαύρα που σε απειλούσε; Εσύ, νεοδημοκράτη; Δεξιέ της πούτσας; Κοιμήθηκες ήσυχος; Πως αισθάνεσαι που ο αρχηγός σου κλείνει στην φυλακή τους εθνικιστές αντί για αυτούς που διέλυσαν την Ελλάδα; Αντί για αυτούς που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία; Αυτοί δεν θα έπρεπε να είναι στα κάγκελα; Ε, λοιπόν σου έχω άσχημα νέα. Όχι απλά δεν είναι στην φυλακή, αλλά σε κυβερνούν κιόλας. Σε κλέβουν και θα συνεχίσουν να σε κλέβουν. Με την δικιά σου ανοχή, με την δικιά σου υποστήριξη. Η εικόνα του σιδηροδέσμιου... more »