Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Jan 4, 2013

Ισχύς εν τη ενώσει...

Μια ευχή στην Ελλάδα του 2013 με τα ατέλειωτα προβλήματα!

Οι ευχές, είναι βέβαια κάτι το κοινωνικό, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν λόγω ανθρωπισμού και καλοσύνης προς τον συνάνθρωπο, τους συγγενείς, γονείς, φίλους κτλ.

Σας εύχομαι ένα χαρούμενο και υγιές έτος 2013...

Δεν βοηθούν σε τίποτε βέβαια τα μεγάλα λόγια και οι ευχές που λέγονται λόγω εορτών, όταν αγνοούμε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας για το υπόλοιπο του χρόνου!
Όταν οι όμορφες ευχές και τα ωραία λόγια δεν γίνονται πρώτα απ' όλα πράξεις αλληλοβοήθειας προς όλους, και προσφέρονται μόνο σε εκλεκτούς, η στενούς κύκλους...
Καθώς φαίνεται στην Ελλάδα οι ευχές απευθύνονται σε ανθρώπους στενών κύκλων... και αναλόγως σε ποίο κόμμα ανήκει ο καθένας...
Ένας οπαδός του ΠΑΣΟΚ πχ. δεν δίδει τις ευχές του σε κανέναν Νεοδημοκράτη... Ένας του Κομμουνιστικού κόμματος... σε κανέναν άλλον... οι δεξιοί ποτέ στην αριστερά και ούτω καθεξής. Εδώ (δεν μιλάμε για πολιτικούς) αλλά για απλούς πολίτες δυστυχώς... Τόσο έχουν παλαβώσει τον κόσμο με τις ψευδές ιδεολογίες τους οι σάπιοι των κομμάτων...
Πως είναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει κανείς ότι τα κόμματα είναι φτιαγμένα για αυτόν, και μόνο για αυτόν τον λόγο... να κομματιάσουν τον Ελληνισμό για να υπάρχει διχόνοια, για να υπάρχουν ατέλειωτα προβλήματα.
Η παραπολιτική μαφία κάνει καλά την δουλειά της δηλητηριάζοντας την ψυχή της νεολαίας, μετατρέπει τα παιδιά σας σε γενίτσαρους, και στρέφονται εναντίον της ίδιας τους της πατρίδος 
Δυστυχώς ο κομματισμός είναι το θανάσιμο καθεστώς της Ελλάδος που πλήττει το σύνολο των Ελλήνων χωρίζοντας τους σε "αδύναμα στάχυα σταριού" καθώς θα έχει την δύναμη ο τύραννος  απομονώνοντάς τα απ' το σύνολο, να τα "κομματιάσει" ένα προς ένα!!


Έως εκεί έχει φτάσει η άγνοια επί των πραγμάτων, και που οδηγούν τον Ελληνισμό στην καταστροφή.
Και τώρα... κάνετε τις ανάλογες διαδικασίες... να "αναπτύξετε" μερικά κόμματα ακόμη διότι δεν έχετε αρκετά να σας κομματιάζουν, να σας κοροϊδεύουν, να σας κλέβουν, να ξεπουλούν την πατρίδα μας σε κάθε κερατά εισερχόμενο ως επενδυτή, κάθε τοκογλυφικό μασονικό τέρας τραπεζίτη, κάθε δόλιο επιδρομέα κατάλυσης θεσμών, ηθών, τρόπου ζωής, εθίμων, την αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και της γης των Ελλήνων και... προσοχή, μην κάνετε τίποτε που θα θίξει τους εν αγνοία συμπατριώτες μας... και ξυπνήσουν μονομιάς, διότι πολύ φοβάμαι ότι... θα' ρθει ανάποδα ο ντουνιάς... αν και το τελευταίο το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!

Μια ευχή ακόμη... καλά ξυπνητούρια Ελλάδα μου!