Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

Oct 29, 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ !!! ~ In And Out World

Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσον αληθεύει η είδηση... γιατί φυλάκισαν τον Γιάννη Καραγεωργίου; μήπως διότι τους έβρισε; μόνο η βρισιά τους αξίζει! Η μήπως πάτησε εκεί που πονάει ορισμένους;

Για σκεφτείτε λίγο... Αν, ... λέμε αν από αυτά που γράφει ο Γιάννης στο μπλόγκ του είναι έστω 1 στα χίλια αλήθειες; διότι αν κοιτάξουμε το τι συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια θα διαπιστώσουμε ότι σε πάρα πολλά θέματα έχει απόλυτο δίκαιο... άσε αυτά που δεν γνωρίζουμε και προσπαθεί να μας ενημερώσει με τον δικό του τρόπο... στο κάτω κάτω της γραφής έχει το δικαίωμα της γνώμης του... όσο για τα "σκοτώστε τους" "κρεμάστε τους μασόνους" και άλλα που λέει... είναι νομίζω αρκετοί αυτοί που θα ήθελαν να το κάνουν... αλλά βλέπεις... ο νόμος το απαγορεύει ρε γαμώτο... και δεν μιλάμε για ανθρώπινο νόμο!!

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ !!! ~ In And Out World:

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment