Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Jul 26, 2012

Μπράβο στην ξεφτιλισμένη σας "Ολυμπιακή" επιτροπή...

Μπράβο στην "Ολυμπιακή" επιτροπή... και στην "Ελληνική" κυβέρνηση... Ευχόμαστε από καρδιάς τα κουνούπια με τον υιό του Νείλου να αποφύγουν τους Αφρικανούς φίλους και "δικαιούχους" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων... και να κατασπαράξουν εσάς τους ίδιους!!
 Όχι τίποτε άλλο, παρά μόνο ως ένδειξη "αλληλεγγύης" και "αδελφότητας" προς τους... καινούριους "Έλληνες" από την Αφρική... και ο Ομπάμα φτιάχνει σχολεία μόνο για... Afrikan Americans αλλά αυτός δεν είναι ρατσιστής... ΌΟΟΟΟΧΙ !!

Διαβάστε εδώ: http://news.discovery.com/adventure/olympic-athletes-act-out-120726.html#mkcpgn=emnws1