«The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East».

Πραγματικά λίγο μας ενδιαφέρει...

Πώς εξηγούνται όμως όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα;
Το ότι οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κυβερνιούνται... μάλλον εννοεί ότι οι Έλληνες είναι ελεύθεροι άνθρωποι και δεν υποκύπτουν στην κάθε εξουσία!
Το ότι οι Έλληνες δέχονται επιθέσεις στα πολιτισμικά τους αποθέματα είναι βεβαιωμένο γεγονός!
Το ότι γίνεται προσπάθεια καταστροφής της Ελληνικής γλώσσας... είναι πασιφανές... το βεβαιώνουν οι μισέλληνες στο  (ο θεός να το κάνει) υπουργείο παιδείας!
Το ότι διαστρεβλώνουν τα ιστορικά δεδομένα αποκρύπτοντας την αληθινή ιστορία των Ελλήνων... είναι πικρή πραγματικότητα! Δείτε εδώ,!
Το ότι κάνουν τα δυνατά αδύνατα για την Ελλάδα να μην αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει... το βλέπουμε απ' τα καθάρματα που κυβερνούν! Δείτε εδώ!
Το ότι αποκρύπτουν την ιστορική πραγματικότητα και τις ρίζες του Ελληνισμού!Δείτε εδώ,!
Δεν μας ενδιαφέρει ποίος το δήλωσε και αν το δήλωσε κάποιος... όλα τα παραπάνω συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαία και γίνονται βάσει σχεδίου... Η ερώτηση είναι: Θα μείνουν οι Έλληνες αδρανείς, ή θα πάρουν τα όπλα και την πατρίδα στα χέρια τους;