Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Nov 11, 2011

Ένα comment που βρήκα στο site του Καλόπουλου... ενδιαφέρον!


Σε μια συζήτηση για τον Δρα. Άρη Πουλιανό και το Μουσείο των Πετραλώνων! 

Πάρτε γεύση για το ποίοι κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, και πράξτε αναλόγως γιατί χαθήκατε!
  • αναφορά εκμετάλλευσης
  • +6
  • αποδοκιμασία
  • επιδοκιμασία
...
γραμμένο από Καλόπουλος, Μάιος 10, 2010
O Ergatis μου γράφει:

Ποιός άστραψε και βρόντηξε; Πολύ λίγα είπε. Αν ήμουν εγώ θα έλεγα χειρότερα...

Θα έλεγα για το μπάζωμα του αρχαιολογικού χώρου στην Ελευσίνα. Οι μόνοι που έχουν πρόσβαση εκεί είναι οι εβραιομασόνοι για τις ανίερες τελετές τους. Σε όλους τους υπόλοιπους απαγορεύεται...

Ποιός τους διατάζει και τα κάνανε όλα αυτά στον Πουλιανό και τους άλλους και γιατί υπακούνε; ειπώθηκε; όχι.

Ποιά μυστική διεθνής συμφωνία; συμφωνία είναι να συμφωνήσουν δύο ή περισσότεροι... Εδώ ήρθαν φανερά μόνοι τους οι Αμερικάνοι και είπαν αυτό θα κάνετε... υπάρχει φανερή πολιτική ντιρεκτίβα των ΗΠΑ, την επέβαλε το εβραϊκό λόμπυ. Να παρεμποδίζουν οποιαδήποτε ιστορική έρευνα δημιουργεί πρόβλημα στη Βίβλο των Εβραίων, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ στην Ελλάδα. Η μη διεκδίκηση απαρχών είναι μέρος της ντιρεκτίβας. Ένα άλλο μέρος είναι ότι έρχεται ο αμερικάνικος στρατός και παίρνει πράγματα από αρχαιολογικούς χώρους μας. Και πολλά άλλα. Μετά τα Ελγίνεια μάρμαρα θα έχουμε και... Αμερικάνεια μάρμαρα!

Αποτέλεσμα μεταξύ πολλών άλλων ήταν και "η δίκη των πιθήκων" στην οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες του Αβραάμ προσπάθησαν να παραδειγματίσουν τους επιστήμονες... Έχουν γίνει άπειρες "δίκες πιθήκων" για διάφορους λόγους, το Μπιγκ μπάνγκ, η ηλικία της γης, ο Δαρβίνος. Δε μπορείς να πεις τίποτα σε σχολείο. Αν είσαι κάτω από 16 μόνο ότι θέλουν οι εβραίοι μπορείς να μαθαίνεις. Νομίζεις ότι είναι ακόμα μεσαίωνας... Πάλι καλά που δεν έβγαλαν το Τζουράσικ Παρκ ... τσόντα (άνω των 16).

Οι Σοβιετικοί κοντράροντας τους Αμερικάνους προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Πουλιανό. Τώρα να πάει στους Κινέζους...

Η ψευδοεπιστήμη "βιβλική αρχαιολογία" ιδρύθηκε στα πλαίσια αυτής της πολιτικής ντιρεκτίβας. Ψάχνουν λέει να βρουν την ... κιβωτό του Νώε. Ποιός Νώε βρε ζώα;!!! Ήταν δυνατόν o σουμέριος να έχει... εβραϊκό όνομα; Ζιζούντρα τον έλεγαν τον άμοιρο... Τολμούν οι κότες εδώ να φτιάξουν μυθολογική αρχαιολογία; Θα εισβάλει ο αμερικάνος πρέσβης στο υπουργείο να τους πλακώσει στις σφαλιάρες.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που αφήνουμε τα λαμόγια στην εξουσία.

ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

Δε χρειάζονται χρήματα γιατί δε χρειαζόμαστε γραφεία ούτε χρόνο στα βρωμοκανάλια τους.

Δε χρειαζόμαστε γραφεία γιατί δε θα πουλάμε ρουσφέτια για ψήφους. Μόνο για αυτό χρειάζεται ένα κόμμα του κατεστημένου τα γραφεία και τις τοπικές. Μια τέτοια δομή κόμματος από μόνη της διαφθείρει.

Eμείς έχουμε το internet και θα συνεδριάζουμε και στα σπίτια μας. Η φιλική εταιρεία δεν είχε γραφεία και τοπικές. Μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε να τους αλλάξουμε τα φώτα...

Θα χρησιμοποιούμε internet TV και YuTube.

Οι ... δωδεκαθεϊστές είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν δε φοβούνται μήπως πάνε στην κόλαση, τι άλλο να τους φοβίσει... Δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Πολύ χρήσιμα στελέχη...

Οι χριστιανοί θα έρθουν και αυτοί, αλλιώς πώς θα... πάνε στον παράδεισο;

Ο "αρχηγός" που θα το δηλώσει στον άρειο πάγο δε θα κάνει απολύτως τίποτε άλλο. Θα κληρώνονται 9 άρχοντες για ένα χρόνο για συντονισμό μόνο και το κόμμα θα διοικείται από την εκκλησία του δήμου, δηλαδή όλα τα μέλη. Εγγυημένα μηδενική διαφθορά... Ποιός να "τα πάρει"; Μόνος του κανείς δε θα έχει εξουσία να κάνει λαμογιά...

ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

Η απαίτηση αξιώματος θα είναι λόγος διαγραφής... Οι τομείς θα μοιράζονται από την εκκλησία του δήμου. Κάθε χρόνο θα αξιολογούνται.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Αν πιάσουμε κάποιον θα τον πετάμε έξω κλοτσηδόν και από το παράθυρο σαν τη Τζέσεμπελ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ" ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Οι πουλημένοι δούλοι των εβραίων δεν έχουν θέση ανάμεσα σε ελεύθερους Έλληνες. ΔΕΝ θα τους εγγράφουμε στο κόμμα. Αν τους ανακαλύψουμε μετά ... Τζέσεμπελ...
ERGATIS