Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Nov 3, 2011

(2)Crimes Against Humanity Alert (Part # 2) Russian fem. Jail strips and...


Δεν γνωρίζουμε κατά πόσον το βίντεο είναι αληθινό... αν είναι όμως... δείτε σε τι κόσμο ζούμε... δείτε αυτά τα άρρωστα τέρατα που υπάρχουν και πως ηδονίζονται βλέποντας νέες κοπέλες να μαστιγώνονται και να σπαράζουν απ' τον πόνο... για τους μισάνθρωπους σαδιστές το χρήμα δεν έχει όρια... και αυτοί που πληρώνουν για τέτοια βίντεο... είναι κάθε άλλο παρά άνθρωποι... ΠΡΟΣΟΧΗ απαγορευμένο για ανηλίκους 18+