Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Oct 14, 2011


Β. Οι αντιπουλιανικές επιθέσεις των «καθεστωτικών»

Δεν έμεινε πια σε τίποτε άλλο να καταφύγουν οι… καθεστωτικοί κατά του Δρα Άρη Ν. Πουλιανού, παρά στο ψεύδος και τις συκοφαντίες. Αυτή την τακτική διάλεξαν (πιστοί στις «αξίες» τους), προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν εντυπώσεις και χρόνο, προτού βέβαια απομασκαρευτούν εντελώς. Αλλά όπως λένε και οι Έλληνες bloggers: «αφού τόσο τους κόβει»... Έτσι, επειδή και αυτά τα ζητήματα άπτονται νομικών προσεγγίσεων (που σε τελική ανάλυση είναι πολιτικού και κατά βάθος επιστημονικού χαρακτήρα), ανάγκη είναι να γίνεται παραπομπή σε ολοένα περισσότερα αδημοσίευτα και αποκαλυπτικά δεδομένα, τα οποία σταδιακά όσο το δυνατόν εκτενέστερα θα παρουσιάζονται και θα αναρτώνται εδώ. Ούτως ή άλλως, με ή χωρίς δηλαδή τη δική μας παρέμβαση, νομοτελειακά οι καθεστωτικοί θα βουλιάξουν μέσα στα ίδια τους τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, στη σκόπιμα ή μη προεπιλεγμένη ανικανότητά τους. Και να σκεφτεί κανείς ότι βαυκαλίζονται με κάτι ρητά σαν το: «Αρχή άνδρα δείκνυσι», τρομάρα τους…


Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.aee.gr/hellenic/1st%20month/11/111001/Regime.htm