Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Sep 10, 2011

Τσάμηδες - Νέα εθνική τραγωδία εν όψει! ~ Λόγιος ΕρμήςΕπί γερμανικού πολέμου, οι εβραίοι (π.χ. πατέρας του Σημίτη) και οι εγγλέζοι πράκτορες επίτροποι, (π.χ. Σκόμπυ) προώθησαν τους Τσάμηδες σε συνεργασία με τους Γερμανούς εναντίον των κομμουνιστών ανταρτών, για να μοιράσουν κόσμο σε αντίπαλα στρατόπεδα για τον εμφύλιο που είχαν προγραμματίσει τα ανθελληνικά ιερατεία της διαβολής. Εκ των υστέρων φάνηκε πως και οι δύο παρατάξεις χρηματοδοτήθηκαν από τους ίδιους φορείς, τους γνωστούς εβραίους τραπεζίτες της Αμερικής και της Ευρώπης, με ένα επί πλέον κίνητρο, να φτιάξουν το κράτος του Ισραήλ, όπως και έγινε μετά τον πόλεμο του '40. Ποίους να κατηγορήσουμε τώρα, μερικούς αμόρφωτους και κακοποιημένους χωριάτες που εξαναγκάστηκαν ή εξαπατήθηκαν και έγιναν μουσουλμάνοι, αντικομμουνιστές, ή μήπως τους εντοπίους συνεργάτες των ξένων μυστικών υπηρεσιών; 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τσάμηδες - Νέα εθνική τραγωδία εν όψει! ~ Λόγιος Ερμής:

'via Blog this'