Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

May 3, 2011

Βαρέθηκα...

Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια... εσείς δεν βαρεθήκατε;

Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια ονόματα... αυτούς που διαρκώς αναφέρονται ως δήθεν 'Ελληνες πολιτικοί, αυτά τα περίγελα της οικουμένης, τους αδιάντροπους εκμεταλευτές τού Ελληνισμού και της Ελληνικής γής, τα ποιόνια των παγκόσμιων εξουσιαστών, τους υποκριτές, τούς τζογαδόρους, όλα τα μισελληνικά ψευδο-υπουργεία...όλα τα κωλοκόμματα για την υποκρισία τους ρίχνοντας τα βάρη το ένα στο άλλο ενώ είναι όλα τα ίδια τερατουργήματα φτιαγμένα για έναν και μόνο σκοπό... να κοματιάζουν τον Ελληνισμό με τις ψευδο-ιδεολογίες τους.

Δεν βαρεθήκατε πια την βρωμιά τους; Δέν τους συχαθήκατε;

Πώς γίνεται να σας δέρνουν και να λέτε... μου αρέσει δώσ' μου κι άλλο; Μα τί είσαστε εσείς... μαζοχιστές;
Πώς μπορεί κάποιος να κάθεται σε αγκάθια και να μήν αισθάνεται πόνο; Πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο αναίσθητος;
Με ποιά λογική παίρνεις το φαγητό απ' το παιδί σου και το δίνεις... στά ζώα;

Διότι αυτό κάνεις όταν πληρώνεις εσύ ο μεροκαματιάρης και ο αγρότης τα κλεμένα τους!

Περί αχόρταγων ζώων πρόκειται... εφ' όσον δεν τους ενδιαφέρει το πώς θα ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου σαν άνθρωποι, δεν υπάρχει άλλη εκδοχή, είναι ασύδοτα και δύποδα ζώα.

Έχασαν τα ένστινκτα ανθρωπισμού, σεβασμού, αγάπης για τον Ελληνισμό και την πατρίδα κατά την διαδρομή τους στήν ψεύδοεξουσία που τους "υποσχέθηκαν" οι "μάστερς", αν και είναι δύσκολο να πιστέψουμε οτι κάποτε υπήρξαν πατριώτες, αγαπούσαν την Ελλάδα, ή είχαν τα φυσικά προσόντα να εξελιχθούν σε πραγματικούς ανθρώπους!

Αυτά τα ζώα λοιπόν... δεν έχουν ήθη, δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν λατρεία, δεν αγαπούν παρά μόνο τον "μάστερ" τους... που τους δίνει και τρώνε!

Και οι δήθεν Έλληνες πολιτικοί σας τρώνε το καταπέτασμα! Αχόρταγοι λυγούρηδες για εξουσία, το χρήμα, την καλοπέραση, τις βίλλες, τις επαύλεις που κτίζουν, σπίτια 20 ο ένας 30 ο άλλος, εκατοντάδες στρέματα γής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκατομμύρια στην Σουηδία που ούτε στον ύπνο μου δεν θα μπορέσω ποτέ να έχω, και όλα αυτά πίνοντας το αίμα του Έλληνα εργάτη...κλέβοντας  την σύνταξή των γονιών σας... οι σάπιοι...

Υπάρχει και ενός άλλου είδους ζώου λοιπόν που ακολουθεί τίς οδηγίες του "μάστερ" του δίχως δεύτερη σκέψη... το ΣΚΥΛΙ...μόνο ένα σκυλί μπορεί να σε ξεσκίσει με μιά οδηγία, κι αυτοί το ίδιο και χειρότερο κάνουν... όχι μόνον έχουν ξεσκίσει την πατρίδα, αλλά την έχουν φάει στην κυριολεξία, την έχουν ατιμάσει, την έχουν ξεπουλήσει, έχουν διαρρήξει τον πλούτο της, αφήνοντας στο έλεος της αγίας τους σκύλας Σιών τα λίγα πατριωτικά "κόκκαλα" που απομένουν...

Τα μόνα πράγματα που μπορούν να γλυτώσουν το "θύμα" είναι... μιά μαζική έκρηξη των αγανακτησμένων πατριωτών, και μιά καλή ΦΟΛΑ.. για την σκύλα!

Και ο νοών νοείτο!

No comments:

Post a Comment