Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Apr 11, 2011

Σάπια παρακλάδια...

Κατά την εξέλιξη του ανθρώπου, η Φύσις, δεν ευνόησε ορισμένα ανθρωποειδή να μεταλλαχθούν σε ανθρώπους κι έτσι παρέμειναν ζώα και εν συνεχεία μεταμορφώθηκαν σε δύποδα βλοσυρά κτήνη... απόγονοι των οποίων (άν και αφύσικο) ζούν ακόμη και σήμερα ανάμεσά μας...Αυτά τα κτήνη δεν έχουν αισθήματα, δεν πονούν, δεν αγαπούν, δεν γελούν, δεν δακρύζουν, στο μόνο που δείχνουν ενδιαφέρον είναι το τομάρι τους, η πρωτόγονη φύση τους τούς έχει προικίσει με απληστία,  πονηρία, υποκρισία, ατιμία, αρρώστεια για το χρήμα και την εξουσία, το μίσος και την εχθρότητα κατά της ελευθερίας του ανθρώπου και της ευδαιμονίας του. Η ελευθερία είναι θανάσιμος για την κτηνόδες ύπαρξή τους...Δεν έχουν πατρίδα, δεν πιστεύουν στην οικογένεια, ούτε σε καμία λατρεία, δεν έχουν φιλίες με κανέναν παρά μόνο με τα άψυχα κτήνη της ίδιας κατηγορίας... σαν τερμίτες κατασπαράζουν τα θύματά τους εσωτερικά έως την κυριολεκτική διάλυσή τους...
Η Ελλάς σήμερα υποφέρει από τρομερές επιδημίες τερμιτών και κοριών κάθε μορφής, πτυχής, χρώματος και προελεύσεως, σαπίζοντας σιγά σιγά τόν Ελληνικό κορμό...

Μόνο δυό αντίδοτα υπάρχουν που μπορούν να καταπολεμήσουν τέτοιου είδους επιδημίες... Το πρώτο είναι η ΓΝΩΣΗ... (γνωρίζω και πράτω αναλόγως), το δεύτερο είναι το... ΤΣΕΚΟΥΡΙ και η ΦΩΤΙΑ... (κόβοντας και καίγοντας τα σάπια παρακλάδια)!!


Μόνο τα πρόβατα βελάζουν με τον ίδιο τρόπο όταν πεινούν, και όταν πηγαίνουν για σφαγή...