Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

Nov 24, 2010

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑ "ΖΩΑ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Οι άνθρωποι διαχωρίζονται σε 4ες διαφορετικές ράτσες, σε Κίτρινους, Μαύρους, Κόκκινους, και Άσπρους, όπως και σε περισσότερες απο 200 οικογένειες, (κράτη).


Άν και η κάθε ράτσα ανθρώπων έχει τις ίδιες ρίζες, η κάθε οικογένεια (κράτος) έχει τα δικά της ήθη, έθιμα, ιστορία, και λατρεία, κάνοντας την έτσι κάτι το μοναδικό και ιερό για κάθε μέλος αυτής της οικογένειας, (κράτους, χώρας).



Ορισμένοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα είδος μεταλλαγμένων ζώων, είναι αυτοί που κατά την εξέλιξη του ανθρώπου, δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν άνθρωποι!



Αυτά τα ζώα λοιπόν προοθούν το μπαστάρδεμα όλων, και τα ίδια ζώα επιδιώκουν την εξόντωση των φυλών της ανθρωπότητος, την διάλυση κάθε οικογένειας (κράτους) και ράστας με πρώτη την άσπρη ράτσα (φυλή) λόγω του μικρότερου πληθυσμού της.

Αυτό τα κακούργημα επιβάλλεται δια της βίας παντού στον κόσμο τα τελευταία 35 χρόνια, μήν νομίζετε πως η Ελλάδα π.χ. είναι η χώρα επιλογής των μεταναστών, η μετανάστευση είναι προγραμματισμένη να διαμελίσει την οικογένεια (το κράτος) και να μαζοποιήσει τα μέλη του.

Η διαφορά εθίμων, ηθών, λατρείας, και ο τρόπος ζωής σε κάθε κράτος είναι τεράστια, τα επερχόμενα μέλη άλλων κρατών είναι αδύνατον να προσαρμοστούν λόγω αυτής της διαφοράς, κι έτσι υπάρχει κοινωνικό πρόβλημα, το οποίο οι εξουσιαστές, αυτά τα "ανθρωπόμορφα ζώα" εκμεταλεύονται μέσο δικών τους πρακτόρων στις κυβερνήσεις κρατών, για την κυριαρχία των λαών.

                                                           



Είναι τα ίδια ζώα που κρύβουν την πραγματική ιστορία τού Ελληνισμού!                              








Είναι τα ίδια γουρούνια που υπονομεύουν την πατρίδα και δεν την αφήνουν να προοδεύσει!







Είναι τα ίδια ζώα που παρουσιάζονται ως "φιλάνθρωποι" την στιγμή που 18.000 παιδιά πεθαίνουν απ' την πείνα και αρρώστιες καθημερινώς στον κόσμο, αυτοί οι συχαμένοι υποκριτές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" που ηδονίζονται με τα "εκατομμύρια" τους και τις  ψευδές ανακαλύψεις "καταπιεσμένων" μειονοτήτων.







Είναι τα ίδια ζώα που προοθούν αυτόν τον βόθρο μισελλήνων, αυτό το σύχαμα της Ευρώπης, την σαπίλα άθεων, απάτριδων παρασίτων με πρόγραμμα την αποσταθεροποίηση με προϋπόθεση τον διαμελισμό της πατρίδος!






Είναι τα ίδια ζώα, ψεύτες, υποκριτές, που καθοδηγούν όλες τις ανθελληνικές κωλοπρέπειες των Βαλκανίων, αυτούς με τις βάσκανες φιδοματιές τους, αυτούς που παρουσιάζονται ως τα κατατρεγμένα θύματα του κακού Ελληνισμού, και που με το ψέμα και υποκρισία κορδώνονται σαν υπερήφανοι κώλοι!



Είναι όλα τα ζώα που πίνουν το αίμα του Ελληνισμού πολλά χρόνια τώρα, σε όλες τις κατατάξεις, όλοι οι δήθεν φίλοι γείτονες υποκριτές και γενοκτόνοι, όλοι οι σάπιοι υπερατλαντικοί εκβιαστές του κόσμου, όλες αυτές οι μεταμφιεσμένες σε ανθρώπους αιμοβόρες βδέλες.


Είναι τα ίδια παγκόσμια γουρούνια που κλέβουν το ψωμί σου εκβιάζοντας σε χρόνια τώρα Έλληνα κοιμισμένε, ξύπνα επιτέλους.











Είναι τα ίδια ζώα που κλέβουν την ιστορία σου και τους ανέχεσαι, τους υποστηρίζεις, και το χειρότερο, τους πιστεύεις.


Είναι τα ίδια γουρούνια που καταστρέφουν τίς αρχαιότητες σου και εξαφανίζουν τα ιερά οστά των προγόνων σου!

Είναι τα ίδια ζώα που σκοτώνουν λεβέντες για δικά τους συμφέροντα, είναι αυτοί οι οποίοι κρύβονται πίσω απο κάθε θάνατο Ελλήνων παλικαριών και ξεπουλάνε την πατρίδα σου στην μογγόλα πόρνη και σε κάθε πόρνη, και εσύ τους ανέχεσαι, και τους ψηφίζεις ακόμη!



Είναι τα ίδια ζώα που διαλύουν την ιστορία σου και ποτίζουν δηλητήριο τα παιδιά σου με αυτούς τους νεογενήτσαρους εις το όνομα της "φιλίας" με τους σφαγείς των προγόνων σου. 













Είναι τα ίδια ζώα που υπηρετούν οι "εκλεκτοί" που ψηφίζεις, και που μόνο με μιά ματιά μπορείς να διαβάσεις πόση χολή κρύβουν οι φιδοματιές πίσω απ' το προσποιημένο ανθρώπινο πρόσωπό τους.








Είναι οι ίδιοι κερατωμένοι κλέφτες της ιστορίας, αυτοί οι πονηροί βιαστές της Ελληνικής παγκόσμιας ιστορίας.
















Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη αγαπητέ συνέλληνα, και ρώτησε τον εαυτό σου, ποιός είσαι, που πηγαίνεις, τι κάνεις, είναι αυτό το μέλλον που σου χαράζει το πρόστυχο κατεστημένο; ή είσαι άξιος μιας καλύτερης ζωής;


Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και ρώτησε τον εαυτό σου αν σου αξίζουν πραγματικά αυτά τα μεσαιωνικά κατορθώματα πνευματικής στειρότητας, ή θα καταρρίψεις αυτό το (Εξ Ανατολών σκότος) που σου επιβάλλει δια της βίας η διεθνής εξουσία και που σε οδηγεί στον εκφυλισμό;



Όχι αγαπητοί μου Έλληνες, δεν σας αξίζουν αυτά, ζούμε στο 2010 όχι στον μεσαίωνα!                                                        

                        Ξυπνάτε λοιπόν πρίν σας πάνε στο σφαγείο της παγκοσμιοποίησης!


Των ψευδομένων ανδρών έλεγχός έστι τα πράγματα!  (Αίσωπος)

No comments:

Post a Comment