Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

Aug 16, 2010

ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

Όταν ένα καράβι εξαρτάται απο κάποιον ανίδεο καπετάνιο, σύγουρα θα χτυπήσει κάποια βραχονησίδα.

Όταν ένα κράτος εξαρτάται απο κυβερνήτες με μηδαμινές γνώσεις πολιτικής δεν δύναται να προστατέψει τα συμφέροντα του, τον πληθυσμό του, την επικράτεια του, και γίνεται έρμαιο των αντιπάλων του, των εχθρών του.

Στην περίπτωση της Ελλάδος σήμερα, το παραπάνω δεν ισχύει, το μόνο που δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί είναι ότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι πνευματικά ακατάλληλοι να κυβερνήσουν.

Γιατί τότε γίνονται όλα αυτά στην Ελλάδα;

Το μυαλό του σύγχρονου Έλληνα δυστυχώς αδυνατεί να συλλάβει το βάθος του δόλου και της απάτης, έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου πολλών χρόνων, και είναι αδύνατον να καθορίσει τι είναι αληθές, και τι δόλιο.
Οι συναναστροφές και οι παρέες με διάφορους τύπους αλλοδαπών, και εξωτερικών παρασίτων, που φορώντας μάσκα φίλου παρουσιάζονται ως άνθρωποι της γνώσης, σεμνοί, θρήσκοι, λογικοί, οι οποίοι με ύπουλο τρόπο παραμυθιάζουν, παρασσύρουν, και υπονομεύουν τις αγνές ψυχές των νέων, οδηγόντας τους σε αρνητικές σκέψεις αντίθετες της πραγματικότητας, και της λογικής.

Τα μισελληνικά ΜΜΕ με τα ξένα προγράμματα στις τηλεοράσεις, όπως τα "soap operas" για... να μαθαίνουν οι νιόπαντροι πώς γίνονται οι χωρισμοί, οι διαδικασίες διαζυγίων.
Για τους παντρεμένους: Πώς μπορούν οι κυρίες να προστατεύονται από τους συζύγους και το αντίθετο, το δικαίωμα να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις (αυτός/η είναι ο/η σύζυγος μου, και αυτό το αίσθημα μου) διαλύοντας οικογένειες κλπ, όλα είναι στο πρόγραμμα της διεθνούς εξουσίας.

Αυτά οι νεοέλληνες τα θεωρούν μόνο φαντασίες και συνωμοσίες, αλλά δεν ξέρουν όμως πως...
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ της (soap opera) ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΩΣ!!)
οι οποίοι χρηματοδοτούν αυτά τα προγράμματα, για να υπάρχουν δουλιές για τους ίδιους!

Πού να το ξέρουν, η ρημάδα προπαγάνδα στις τηλεοράσεις πάει σύνεφο, όπως και τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα των "ανθρωπιστών" εκατομμυριούχων (στύλ Σόρος) όπου οι άνθρωποι κατάντησαν να έχουν λιγότερα δικαιώματα ακόμη και απ' τα ζώα. 

Σήμερα, με την σχεδόν ανύπαρκτη παιδεία, οι Έλληνες πιστεύουν απο άγνοια αυτά που τους δείχνει, και κάνουν αυτά που τους επιβάλλει η εξουσία.

Οι "επιτήδιοι" στο υπουργείο μπίλντερμπεργκ... συγγνώμη (παιδείας  και θρησκευμάτων) ήθελα να πώ, (χωρίς το εθνικό βέβαια, το εθνικό το καταπολεμούν και οι "Εβραιογεννές θρησκείες" διότι είναι "ρατσιστικό"...έτσι λένε οι παπάδες, οτι τους το είπε ο Γιαχβέχ), το υπουργείο (τριτοκοσμικού) πολιτισμού, κτλ. όπως και τα συχαμένα ΜΜΕ, (και μην μας πείτε οτι δεν είναι συχαμένα) όλοι αυτοί οι "έξυπνοι" μας έχουν για ηλίθιους, νομίζουν οτι ζούμε στον μεσαίωνα, και οτι μπορούν να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.
Αυτοί που είναι όλοι "προγραμματισμένοι" να διαβάλλουν και να εκμεταλεύονται την άγνοια του κόσμου για τα συμφέροντα των Σιωνιστών!
Αγαπητοί Έλληνες, υπονομεύουν την πατρίδα και οτι ιερό και αγαθό έχουμε, οτι ωραίο και σπουδαίο υπάρχει στον Ελληνισμό, ακόμη και την ύπαρξη του. Τσακίστε τους.

Λίγο πρίν τον μεσαίωνα οι Έλληνες αρπάζανε το σπαθί, και φωνάζανε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ στους βαρβάρους, σήμερα ο πατριωτισμός όχι μόνο σπαθί δεν έχει, αλλά ούτε και φωνή, είναι βλέπετε απαγορευμένο από το Σιωνιστικό βαρβαρικό καθεστώς που κυβερνά, και κάτι λαμόγια νεοπροοδευτικούς οι οποίοι ηδονίζονται φωνάζοντας ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, αυτό, κάτι ξεφτύλες ακραίοι ορισμένων κομμάτων και του παρακράτους το ονομάζουν... "εκσυγχρονισμό".
Πού είσαι Λυκούργε να δείς χάλια και να γεμίσεις τον Καιάδα με... παράσιτα.

Αν κοιτάξουμε λίγο προσεκτικά στην ιστορία, απ' την αρχή του 19ου αιώνα, θα δούμε πως ποτέ δεν υπήρξε μια καθ' αυτού Ελληνική κυβέρνηση,   και αυτοί οι λίγοι πραγματικοί Έλληνες που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, εξοντώθηκαν από κάποιους απάνθρωπους μισέλληνες και προδότες, άλλοι φυλακίστηκαν, η άλλους τους εξαφάνισαν στην κυριολεξία.

Αργότερα, όταν οι Υπερατλαντικοί, και Ευρωπαίοι "φίλοι" μας έδιναν ένα "γαλόνι" σε κάποιο βλαμένο μυαλό της εποχής, (στουρνάρι) αυτός νόμιζε πως ήταν "βασιλιάς" με αυτόν τον τρόπο υπήρξε μια "βαλτή" διαμάχη μεταξύ άρρωστων μυαλών, για το ποιός θα είναι ο πρώτος, ο μεγάλος, ο διάδοχος της ελληνικής κυβερνήσεως, "ο βασιλεύς"! Τέτοιου τύπου λοιπόν (βλαμένα μυαλά) υπήρχαν πολλά την τότε εποχή, (όπως υπάρχουν και σήμερα) εύκολο για ορισμένους μισέλληνες να τούς εκμεταλευτούν.

Ποίοι όμως μπόρεσαν, και κατάφεραν να κομματιάσουν, και να υποτάξουν έναν ολόκληρο λαό; Ασφαλώς αυτοί που είχαν την κινητήριο δύναμη (το χρήμα).Τραπεζίτες λοιπόν, "ξένοι και ντόποιοι", πλούσιοι ανθέλληνες Σιωνιστές με το κλεμένο Ελληνικό χρυσό που το αγόραζαν επί Τουρκοκρατίας για ένα κομάτι ψωμί, την στιγμή που η Ελλάδα ξεψυχούσε απ' τις γενοκτονίες και την πείνα.

Αυτά τα υποκείμενα, οι καταστροφείς λαών, οι οποίοι προοθούσαν στελέχη τους σε ανώτερες κρατικές θέσεις, έως που κατάφεραν να εισχωρίσουν και στα πολιτικά, τα υπόλοιπα ήταν πια εύκολα, αυτό ήταν και το τέλος της "ελεύθερης" Ελλάδος, όχι οτι υπήρξε πραγματικά ελεύθερη ποτέ βέβαια... πάντα υπήρχε κάποιος τύρρανος του κερατά...

 Η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί, και η εξαγορά ορισμένων απάτρηδων ήταν βασικά η πρώτη φάση των δολίων επιδιώξεων του Σιωνισμού στην καταρημαγμένη απ' τους πολέμους και την φτώχια, Ελλάδα.

Αυτό θα πρέπει να σας θυμίζει τα κατορθώματα των τελευταίων ετών, η μήπως πέρασε απ' το μυαλό σας ότι μας κυβερνούν Έλληνες; Είπαμε μήπως... αλλά αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις βιογραφίες ορισμένων "μεγάλλων" πολιτικών τα τελευταία 70 χρόνια, και θα καταλάβετε τι ενωούμε με το...

ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

No comments:

Post a Comment