Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!

(ellasAZ)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ... ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΎΕΣΤΕ, Η ΣΥΝΉΘΕΙΑ ΛΈΝΕ ΓΊΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΊΑ, ΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΣ ΠΟΤΈ, ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ ΤΟ ΤΈΡΑΣ... ΑΡΧΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΙΆΖΕΙΣ

.

.

Feb 19, 2010

ΕΛΛΑΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

Πρίν λίγα χρόνια, οι Έλληνες, θυσίαζαν τη ζωή τους πολεμόντας ηρωϊκά κατά τών κατακτητών για ελευθερία, και ιδανικά.
Οι νεο-Έλληνες σήμερα "πολεμούν" γιά ακριβώς το αντίθετο! Απο άγνοια; ανικανότητα; Πλύση εγκεφάλου; Όπως και να'χει, καθώς ελεύθεροι, κάνουν το πάν για να ξαναγίνουν δούλοι αποδέχοντας χωρίς αντίσταση τον μηδενισμό όλων των αξιών.
Η πλαστογράφηση, και παραχάραξη της ιστορίας απο την διεθνή εξουσία, καθώς και τα παράσιτα στα "Ελληνικά" υπουργεία πολιτισμού και παιδείας, δεν αφήνουν περιθώρια στούς νέους να αναπτύξουν ένα καθαρό ιδεολογικό, και πνευματικό περιβάλλον που θα τους οδηγήσει μακρυά απο την διαφθορά, σε ένα θετικό μέλλον.
Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος, είναι το "Ελληνικό" κράτος πού οδηγεί τούς νεους μας στην αυτοκαταστροφή.

Ας δούμε τώρα τι έλεγαν πρίν λίγα χρόνια για την Ελλάδα μας.

( M. King: Η Ελλάς είναι η κοιτίδα του ευγενέστερου πολιτισμού που γνώρισε η ανθρωπότητα. Είναι η χώρα στην οποία οφείλουμε ό,τι κάνει την ζωή ανωτέρα και ωραιοτέρα.)

( Vilamovic: Η Ελληνική φυλή στέκεται ψηλότερα απο κάθε άλλη, διότι έχει τούτο το προσόν, ότι δεν έπαυσε ποτέ να είναι μητέρα παντός πολιτισμού.

(H. Muller: Υπάρχουν πολοί τρόποι να ζή κανείς, και ο καλύτερος είναι ο Ελληνικός γιατί είναι ακέραια ανθρώπινος.

(J. Winklman: Για να γίνει κανείς άνθρωπος, πρέπει να γίνει πρώτα Έλληνας.

(Goethe: Ό,τι είναι ο νούς και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι για την ανθρωπότητα η Ελλάς.

(R. Livingstone: Οι Έλληνες δημιούργησαν μια ζωή που μάγεψε την φαντασία των ανθρώπων. Η ιστορία της Ελλάδος είναι η ιστορία της αναπτύξεως του ιδανικού του ανθρώπου, για τον άνθρωπο. Αν η Ελλάς δεν είχε υπάρξει, ο κόσμος μας θα ήταν αδύνατος.

(Erasmus: Χωρίς την Ελληνικότητα είμαστε ένα τίποτε.

(J. Richepin: Όταν η Γη θα αφήνει την τελευταία της πνοή στο διάστημα, η τελευταία της λεξη θα είναι Ελλάς.

(H. Mehn: Όλα τα πολιτισμένα έθνη εις ό,τι αφορά την δραστηριότητα του πνεύματος, είναι αποικίες της Ελλάδος.

Αυτά είπαν και έγραψαν για τούς προγόνους μας, όπως και άλλα πολλά τα οποία σε κάνουν να αισθάνεσαι ντροπή για την σημερινή κατάντια του Ελληνισμού.
Δεν έβαλαν υπ' όψιν τους "απογόνους", δηλαδή τους Αφρικάνους και Ασιάτες "νεοέλληνες αδελφούς μας", επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά πως οι αρχαίοι Έλληνες πετύχαν σε όλα εκτός απο τους απογόνους τους. Σε κάθε περίπτωση αυτοί που έβαλαν σκοπό να δημιουργήσουν "νεους" Έλληνες παραβιάζουν τους φυσικούς νόμους. Αυτό κατά την Ελληνική κοσμοαντίληψη αποτελεί Ύβρη προς τον Θεό. Ας μη το ξεχάσουν ποτέ αυτό, όσοι έβαλαν σκοπό τους το τέλος της Ελληνικής φυλής.

Ευάγγελος Χ. Χανιώτης ellasAZ

No comments:

Post a Comment