Ένας λαός ο οποίος παραδίδεται στους εχθρούς του χωρίς αντίσταση, χωρίς πόλεμο, χωρίς μια τουφεκιά, καταντάει να είναι ζητιάνος της ελευθερίας του... και είναι το μόνο που του αξίζει!


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι...οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά…» .. (Αριστοτέλης)

.

.

Dec 12, 2009

ΠΟΙΟΙ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;

Ο παγκοσμίου φήμης αστροφυσικός (Karl Sagan) ο πατέρας της πλανητικής βιολογίας, προφανώς με κάποια υπερβολή, πού όμως δείχνει την βαθύτατη εκτίμηση του πρός την χαμένη βιβλιοθήκη των Ελλήνων, δήλωσε:

<<Άν πολλαπλασιάσουμε επί εκατό χιλιάδες, ! Όλα όσα γνωρίζουμε γιά τον κλασικό Ελληνικό πολιτισμό, μόλις πού θα πλησιάσουμε την δόξα των κλασικών χρόνων, τότε θα αντιληφθούμε το μέγεθος της τραγωδίας από την καταστροφή>>

ΠΟΙΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://www.jesusneverexisted.com/dark-age.htm (Covering the earth with darkness) καί το βιβλίο τού Καλόπουλου: (Το μεγάλο ψεμα)